Hvorfor vælge Bio-vitae ?

Vi er en danskejet familie virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle de bedste hudplejeprodukter. 

Vi stiller høje krav til vores producenter. Vores første prioritet er at tilbyde vores kunder de bedste hudplejeprodukter.

Du skal vælge os fordi:

  • Høj kvalitet til overkommelige priser
    Du er måske bekendt med termerne B2B (business to business) og B2C (business to consumer). BIO-Vitae er et 100% e-commerce brand og dermed et D2C (direkt to consumer). Der er altså ingen eller flere mellemled, der skal have en fortjeneste. Vi er første led og du som forbruger er andet og derved slutleddet. Det betyder vi kan gå efter kun at have de bedste og reneste ingredienser i vores produkter. Bl.a har alle vores ansigtscremer minimum 1% hyaluron med den fineste molekylære vægt muligt. Vi oplyser de vigtigste hovedingredienser i procent, hvilket der ikke er mange der gør, da dette ikke er et lovkrav. Men har man et setup med distributører, grossister og en forhandler lige før du får dit produkt i hånden, så betyder det meget for prisen og kvaliteten af produktet, om der er 0.1% eller 1% hyaluron i produktet.  Det betyder også du som forbruger kun kan købe vores produkter på vores side eller gennem samarbejdspartnere, som linker til vores side imod de får et aftalt honorar. Vores grundholdning er klar. Kan vi ikke have det bedste, finder vi en anden type produkt. Så hvis du undrer dig over, hvorfor vores mere specielle cremer og serummer er betydelig billigere end andre brands, så har du en god forklaring på netop dette her. Nedenfor ses et billede af et D2C setup kontra et traditionelt. 

    D2c
  • Højt indhold af aktive ingredienser.
    Som nævnt ovenfor har vi et højt indhold af aktive ingredienser. Ved nogle af produkterne også i sådan en grad, at der skal tages visse forholdsregler. Dette f.eks ved vores EGF GOLD Creme, der har en retinol procent på 3, og som er ægte retinol og ikke palmitate eller andre former for retinol af dårligere kvalitet. Derfor er det vigtigt at bruge en dagcreme med SPF (solfaktor) om dagen. Disse informationer oplyser vi selvfølgelig om under det enkelte produkt. Når vi igen påpeger mængden og renheden af selve hovedingredienserne i vores produkter, skyldes det vi har den forretningsmodel vi har. Vi skal ikke tænke på at der er 2-4 led imellem os og slutbrugeren, og kan derfor tage kvaliteten til det optimale. Mange oplyser ikke engang hvad type eller % den given hovedingrediens er i deres produkt. Så hvis man ser en Retinol Creme, hvor der hverken er angivet % eller hvad type retinol det er, skal man nok ikke gå ud fra det er noget der ligger i den høje ende, selvom sådan en creme nemt kan koste kr.1.000. Som nævnt ovenfor har den måske haft mange led den skulle igennem for at ende i den butik, hvor du som kunde står og kigger på den.
  • Vores produkter er økologiske, veganske, fri for parabener og ikke testet på dyr. Derudover er alt emballage bestående af genanvendelige materialer. Her går vi heller ikke gå kompromis med noget. Vi går meget op i at alt vi sælger er genanvendeligt og belaster miljøet så lidt som muligt. Dette er også grunden til vi ikke sender i æsker med logo på, men bare i en almindelig postæske. Der ingen grundt til at komme vores produkter over i kass, der alligevel ikke har nogen information du som kunde ikke kan læse på selve produktet eller her på vores hjemmeside. Alle vores produkter er økologiske, veganske og fri for parabener. Dette er for at du som kunde trygt kan bruge vores produkter, uden at skulle tænke på skadelige tilsætningsstoffer. Vores produkter er heller ikke på nogen måde testet på dyr. 

  • Vi har tilføjet peptider i vores produkter. Det gør vi fordi vores krops naturlig peptid niveauer, allerede ved 30-årsalderen begynder at falde. At tilsætte peptider har en effekt på hudens optagelsesevne når det kommer til hudpleje. For at kroppen ved hvordan den skal bearbejde de påførte ingredienser fra hudplejeprodukterne, har den brug for signalstofferne fra peptider.Dette er noget vi er gået mere i dybden med i nogle af de artikle,r der er lagt på siden, så der er ikke behov for at uddybe endnu engang. Men kort fortalt begynder kroppen allerede ved 30 års alderen at producere mindre og mindre af dens naturlige hormoner og signalstoffer. Peptider er kroppens signalstoffer og fungere kort sagt ved at fortælle alle cellerne i kroppen, hvad de skal gøre. I takt med kroppens egen kollagenproduktion begynder at falde, følger peptid produktionen med. Det er derfor vigtigt som man kommer op i årene, at den kollagen man bruger f.eks i form af en creme er tilsat peptider eller man bruger en serum med peptider i cremen. Ellers ved kroppen i grove træk ikke hvad den skal bruge den tilsatte kollagen til og kun mindre mængder vil blive optaget, og omdannet til hudceller.