Kort sagt der findes ikke noget bedre for huden end Retinol!

Hvorfor er Retinol godt for din hud.

Det har været anvendt af hudlæger i årtier og anses som nummer 1 anti-aging ingrediens. Retinol virker ved at stimulere kollagenproduktionen i huden, udglatter linjer og rynker, reducerer brune pletter, jævner hudstrukturen og mindsker porer samt nedsætter forekomsten af akne og bumser.

Retinol er den ENESTE ingrediens, der er videnskabeligt bevist at have en stor effekt på kollagenproduktionen! Fakta er klokkeklar, ”mennesker der bruger Retinol dagligt bliver mindre rynket, end mennesker der ikke gør”!

Retinolen er en cellekommunikator, d.v. s. at det får hudcellerne til at agere som normale unge og friske celler. Det speeder cellefornyelsen op, så hudcellerne fornyer sig hurtigere. Ligeledes nedsætter det collagenase i huden, som er det enzym, der nedbryder kollagen med tiden. Undersøgelser viser, at Retinolen kan have en positiv effekt på forstadier til hudkræft (Actinic keratoses), da retinol får forstadierne til at opføre sig som normale friske celler.

Man kan tydeligt se, hvis man har brugt retinol gennem en årrække, idet huden fremstår mere klar og ensartet. Personer der har brugt det gennem en årrække, vil også være betydeligt mindre rynkede end de, der ikke har anvendt det.

Effekten af Retinol ses først efter 12 uger, og huden vil fortsætte med at forynge sig i den periode, hvor man anvender cremen. I de første 2-3 uger kan huden skalle lidt, indtil den har vænnet sig til cremen.

Retinol er en bestemt form af A-vitamin, der omdannes til A-vitaminsyre i huden. Produktet fås på recept (tretinoin) og i håndkøb i medicinske cremer. Hos Retouch Clinic har vi begge dele, men vi anbefaler at starte med de medicinske cremer, så huden vænner sig til Retinolen.

6 gode tips til brug af Retinol

– Anvend det altid i medicinske koncentrationer som 0.5%-1%.

– Anvend altid solcreme om dagen og Retinolen om aftenen.

– Anvend det hver anden aften til at starte med og trap derefter op.

– Anvend fugtighedscreme ovenpå Retinol så huden ikke bliver tør.

– Anvend stabiliseret antioxidanter sammen med, for at få maximal effekt.

– Anvend rene typer Retinol som f.eks. fra Mesoestetic eller SkinCeuticals.

Vi er vi altid klar på at hjælpe dig til at blive den smukkeste udgave af dig selv.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, så vi bedst muligt kan hjælpe dig.